Cum cumpar?

CUM CUMPAR

Pentru a achizitiona produse din magazinul nostru va punem la dispozitie trei modalitati de comanda: comanda de pe site , comanda telefonica si comanda pe fax.In cazul serviciilor va invitam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de mesaje din josul paginii "contact",specificand tipul de servicii solicitat si datele dumneavoastra de contact.

ALEGEREA PRODUSELOR 
 

Utilizand meniul principal din stanga puteti naviga prin categoriile de produse sau subcategoriile acestora. Dupa afisarea produselor din categoria/subcategoria aleasa aveti la dispozitie toate informatiile legate de produsul dorit exemplificat cu poza.In cazul in care alegeti categoria servicii veti fi indrumat pe celalalt site al nostru www.sintonexpert.ro  pentru a primi mai multe lamuriri legate de acestea.
 

COSUL DE PRODUSE  

Cand ati decis asupra unui produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati butonul “adauga in cos” pentru a-l adauga in cosul de produse. Veti fi redirectat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vedeti lista produselor comandate, sa modificati cantitatea produselor sau sa stergeti produse, apoi apasati butonul “aplica modificarile”.
 

TRIMITEREA COMENZII  

Trimiterea comenzii se realizeaza apasand butonul “Comanda”. Vor aparea campurile legate de datele dumneavoastra pe care va invitam sa le completati cat mai corect si trimiteti comanda cu ajutorul butonului “comanda”.In minim 24 de ore veti fi contactat de personalul de vanzari si vi se va trimite o factura proforma pe adresa de e-mail completata in formular.

CUM  PLATESC

•  Ordin de plata - utilizand factura proforma emisa puteti achita contravaloarea produselor, acestea fiind livrate imediat ce avem confirmarea alimentarii contului cu suma respectiva; in cazul utilizarii acestei modalitati de plata aveti nevoie de urmatoarele date: 
Denumire firma: SC SINTON EXPERT SRL, Cod unic de inregistrare: RO 18961576, Nr. Reg. Comertului: J05/1711/2006 Cont: RO72BTRL00501202A22770XX  Banca TRANSILVANIA ORADEA 

•  Numerar la livrare – utilizand acest serviciu se va percepe o taxa de --- lei

•  Numerar la adresa de contact din Str. Meziadului Nr 3 Oradea,Bihor

LIVRAREA PRODUSELOR  

Livrarea produselor catre dumneavoastra se poate face prin curier la domiciliu sau pot fi ridicate de la sediul nostru.
Tariful pentru trimiterea produselor prin indermediul serviciului de curierat rapid: 

Expeditii in tara: 

 • primul kg.                         16.5 -   lei 
 • fiecare kg suplimentar         1.4 -   lei plus indicele de combustibil de 16%
 • km suplimentar                   0.75 -  lei / km în cazul expeditiilor efectuate în alte orase decat cele resedinte de judet

Expeditii in Bihor: 

 • primul kg.                   - 16,5 lei 
 • fiecare kg suplimentar -  1,4 lei   plus indicele de combustibil de 16%
 • km suplimentar           -  0.75 lei / km în cazul expeditiilor efectuate în alte orase decat cele resedinte de judet

Expeditii in afara tarii:- sunati pentru informatii la Sinton Expert +004 - 0359-462515


DURATA LIVRARII  

Termenul de livrare normal al produselor achizitionate de pe site-ul www.sintonexpert.ro  este intre 24 si 48 de ore din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii in functie de distanta si ora la care a fost primita confirmarea si daca produsele se afla in stoc. Preluarea comenzilor se face a doua zi dupa lansarea acesteia. In cazul in care produsele solicitate nu sunt pe stoc ele vor fi aduse la comanda.


COMANDA TELEFONICA SAU FAX

Pentru comenzi telefonice va stam la dispozitie la

 • +004 - 0359-459151
 • +004 - 0359-462515
 • +004 - 0771305691
 • +004 - 0728237869
 • +004 - 0731560501.

Pentru comenzi prin fax va invitam sa specificati toate datele dumneavoastra de contact si denumirea cu codul produselor afferent plus numarul de bucati.Dupa trimiterea prin fax veti fi contactat de departamentul vanzari.

Fax :                 +004 - 0359-459151